Manifesting your dreams:   4-daagse cursus

 

Waar droom jij van? Hoe concreet zijn jouw dromen? En verlang je er naar om die dromen tot werkelijkheid te zien worden?

Neem deel aan dit vierluik 'Manifesting your dreams' om je dromen te verwezenlijken. In deze vier dagen bied ik je hiervoor de tools in een unieke combinatie van visualisaties, coachingsmodellen, magnetiseer-oefening, visionboard, informatie over schaarstebewustzijn en overvloed, en nog veel meer.  

 

 

Me manifesting my dreams. You manifesting your dreams. Alles is mogelijk. Beyond limits.

 

 Vandaag (24 april 2019) voel ik me zo onbeschrijfelijk goed! Ik ben blij, vol vreugde, voel het leven in me bruisen en ben tegelijk heel sereen. Ik zat vanmiddag heerlijk in de zon op het terras van een strandtent in Zandvoort met een glaasje wijn terwijl ik bezig was met het schrijven van mijn nieuwsbrief en het uitwerken van dit vierluik ‘Manifesting your dreams’. En voel me zo dankbaar voor hoe ik zelf mijn dromen aan het manifesteren ben en hoe een groot verschil dat is met waar ik me een aantal jaar geleden bevond. Het is nu bijna zes jaar geleden dat ik mijn baan bij Arcadis heb opgezegd. Ik had daar vijf jaar gewerkt, met steeds minder zin. Bij de baan als projectleider milieu die ik daar had, voelde ik al mijn energie wegstromen. Ik voelde me verveeld, afgemat en ongelukkig, dagenlang tussen vier muren. Ik was te zeer geconformeerd aan de gangbare kaders van wat ik zou kunnen of moeten doen met mijn leven of hoe een ‘baan’ eruit zou horen te zien. Ik had toen geen idee van wat ik dan wel wilde, maar ik wist wel dat ik geen vreugde voelde bij wat ik deed.

 

 

Ergens voelde ik ook dat het anders moest kunnen, en beetje bij beetje kwam ik weer meer in verbinding met mezelf en mijn eigen verlangens en passies. Ik ging spelenderwijs dingen uitproberen, met vallen en opstaan. Ontdekkend, soms met kleine stapjes, soms met grote sprongen in het diepe. 

 

En nu zit ik hier op het strand en ben ik buiten in de zon ‘aan het werk’. In vrijheid mijn eigen tijd indelend ben ik bezig met een veelzijdigheid aan dingen waar ik blij van word; ik begeleid anderen op hun pad van bewustwording en heling, organiseer vrouwencirkels, heb super leuke kookopdrachten, maak orgonite piramides, ben bezig met het maken van een portretfotoboek. Daarnaast woon ik heerlijk, heb ik fijne en liefdevolle mensen om me heen, ben ik net terug van een prachtige inspirerende studiereis in Egypte. En met dit alles, vraag ik me af hoe ik gekomen ben tot het maken van zo’n grote omslag in mijn leven en tot het manifesteren van al dit moois. Vanuit mijn eigen weg hierin en vanuit de tools die ik hierin aangereikt heb gekregen vanuit de verschillende opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb, heb ik een mooi programma van vier dagen samengesteld. Om jou ook op weg te helpen in het manifesteren van jouw dromen. Ik heb voor dit vierluik een prachtige combinatie gemaakt van visualisaties om je dromen en dieperliggende intenties helder te krijgen, de meest effectieve coachingsmodellen om het concreet en overzichtelijk te maken, een magnetiseer-oefening om ook energetisch datgene aan te trekken waar je vanuit je essentie naar verlangt, het maken van een visionboard om met plezier op een creatieve wijze via je handen uitdrukking te geven en je droom visueel en tastbaar te maken.

 

Het vierluik bestaat uit vier dagen (drie vrijdagen en één woensdag) van 9.30 tot 15.00 uur, waarbij er anderhalf a twee weken tijd zit tussen de verschillende dagen. Aan het eind van iedere dag krijg je een aantal kleine opdrachten en handvaten mee om thuis mee aan de slag te gaan. Wees gerust… het is geen verplicht huiswerk en ik zal je niet overhoren ;) Zie dit vooral als inspiratie en een leuke manier om zelf tussendoor gefocust te blijven en je dromen leven in te blazen. Of deze dromen nou betrekking hebben op het vinden van een baan of maken van een carrièreswitch, het verwezenlijken van een wereldreis, het ontwikkelen van bepaalde eigenschappen in jezelf, het vinden van je droomhuis, of wat dan ook… Dit vierluik biedt je de mogelijkheid om meer helderheid en focus te krijgen en om vanuit plezier je leven te scheppen en je dromen waar te maken.

 

Me manifesting my dreams, you manifesting your dreams. Alles is mogelijk. Beyond limits…

 

Praktische informatie:

Data:             woensdag 19 en 26 juni, en 3 en 10 juli 2019

Tijd:               9.30 - 15.00 uur

Locatie:       Flow Plaza Haarlem, Zaanenstraat 18, Haarlem (zaal Flow 8 op 1e verdieping)

Kosten:        95 euro per lesdag, dus dat is een totaalbedrag van 380 euro. Indien je iemand anders aandraagt , die zich na jouw verwijzing                                        inschrijft en deelneemt  aan de cursus, ontvang je eenmalig 40 euro korting en betaal je 340 euro.