Connecting to your belly

Voel jij het verlangen om samen met andere vrouwen de reis aan te gaan om thuis te komen in je buik, je yoni (vagina), je baarmoeder? Gun jij het jezelf om een liefdevolle verbinding tot stand te brengen tussen je buik en je hart? Wil jij leren over seksuele energie als bron van levensenergie? Over hoe deze stroomt en over hoe je seksuele energie je kan helpen om je leven te creëeren en manifesteren zoals jij dat wilt? Dan is deze driedaagse cursus een prachtige geschenk aan jezelf. We zullen een sfeer en bedding neerzetten met oog voor veiligheid en openheid, waarbinnen je op een prettige en leuke manier de diepte in gaat met jezelf. De invulling van de dagen is dusdanig dat je kunt deelnemen aan deze cursus als je al eerder iets op dit vlak gedaan hebt, maar ook als je er nog niet mee bekend bent. 

 

Wat kun je verwachten?

 • Oefeningen vanuit de Tao
 • Lichaamsgerichte oefeningen
 • Ademwerk
 • Geleide visualisaties
 • Sharing circles
 • Buikdansles van professionele buikdansdocente

* Hoewel bovengenoemde zeker aan bod komt tijdens de cursus, staan de specifieke oefeningen niet van te voren vast. Deze zal ik afstemmen op de groep. Alle oefeningen zijn overigens met kleding aan.

 

Wat brengt deze cursus je?

 • Een prachtige en krachtige reis in jezelf van drie volle zondagen 
 • Liefdevolle verbinding met je sisters om je reis mee te delen
 • Contact met je lichaam en specifiek met je bekkengebied, buik, yoni, baarmoeder
 • Handvaten om bewust te werken met je seksuele energie (levensenergie)
 • Buikdans bewegingen met hara oefeningen waar je zelf verder in kunt ontdekken
 • Groei in bewustzijn
 • Oefeningen waar je thuis mee aan de slag kunt
 • Genieten van drie heerlijke verse vegetarische lunches met soep, salade en brood met dip

Als je vragen hebt of twijfelt of deze cursus bij je past, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Tijdens deze driedaagse cursus zal ik geassisteerd worden door Josephine Jansen. Als gediplomeerd dansdocent zal zij iedere cursusdag zo'n anderhalf uur buikdansles begeleiden. Daarnaast zal ze gedurende de dag assisteren bij de verschillende oefeningen.

 

Over Josephine...

Josephine heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met buikdans. Ze treedt zowel solo als in groepen op, en heeft als gediplomeerd dansdocent jarenlang haar eigen dansstudio gehad. Josephine geeft les in oriëntaalse buikdans, moderne buikdans en tribal fusion. In haar lessen heeft ze vooral aandacht voor het aanwezig zijn in je lichaam, het plezier van in beweging zijn, en het vieren van je vrouwelijkheid. Hiertoe verbindt ze de vrouwelijke oerbewegingen van het buikdansen met energetische hara oefeningen. Door middel van specifieke buikdans bewegingen word je je beter bewust van de energie die door je lichaam stroomt. Hierdoor kun je beter aarden, in balans komen, en de verbinding met je lichaam ervaren. Daarnaast heeft Josephine ervaring met het begeleiden van vrouwen als Women's Soul Coach.

 

Praktische informatie

Data: zondagen 20 oktober, 10 november en 24 november 2019

Tijd: 10.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Locatie: Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112, Haarlem

Kosten (inclusief verse vegetarische lunch):

Super early bird price: €265 (inschrijven voor 25 september)

Early bird price: €295 (inschrijven voor 6 oktober)

Regular price: €325 (inschrijven voor 20 oktober) 

Aanmelden: Stuur een mail met je naam en contactgegevens om je aan te melden. Na aanmelding stuur ik je de gegevens om het bedrag over te maken. Pas na betaling is je plek definitief voor je gereserveerd. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

 

Bij annulering voor 10 oktober krijg je 80% van je betaalde bedrag teruggestort. Als je na 10 oktober annuleert is restitutie niet mogelijk.